Prijatelji

Dom za odrasle osobe Sv. Frane Zadar je ustanova koja brine o odraslim osobama sa psihičkim teškoćama.

To su osobe kojima je ljubavi i pažnje uvijek nedovoljno.

Upravo zbog toga svi djelatnici Doma se trude uljepšati njihov boravak u ustanovi organizirajući razne proslave, izlete, česte izlaske u šetnju i posjete kulturnim događanjima kao i sličnim ustanovama.

Ali nismo mi jedini koji se brinu o dobrobiti korisnika.

Mnogi ljudi dobrog srca često se sjete pažnjom uveseljavaju naše korisnike.


Volonteri

Dom Sv. Frane intenzivno radi na promicanju volonterstva u gradu Zadru.

Koordinatori volontera okupljaju i organiziraju rad volontera u ustanovi, organiziraju humanitarne akcije u svrhu promicanja volonterstva te blisko surađuju s Volonterskim centrom Zadar.

Volonteri, najviše studenti i srednjoškolci, kontinuirano dolaze u Dom te sudjeluju u različitim aktivnostima sa korisnicima (izrađuju različite ukrasne predmete, čestitke, sudjeluju u radu likovne i drugih radionica, vrijeme provode u druženju i razgovoru sa korisnicima,...) kao i u dostavi obroka sa zaposlenicima Doma.

Volonteri sudjeluju i u provedbi humanitarnih akcija koje Dom Sv. Frane organizira svake godine.

Sve osobe dobre volje koje žele volontirati i time doprinijeti poboljšanju kvalitete života korisnika u našoj ustanovi, mogu se javiti na naš broj telefona: 023/ 250 465.Zahvaljujemo svim donatorima i volonterima koji su svojim doprinosom kroz rad, pjesmu, ples, likovne aktivnosti ili materijalnu potporu pomogli korisnicima smještaja u našem Domu i korisnicima izvanisntitucionalnih usluga.

Veselimo se daljnjoj suradnji!